reconeixements          ponències         exposicions          publicacions          investigació         docència

Estudi08014

08014 és un estudi d’arquitectura fundat l’any 2014 a Barcelona, co-dirigit pels arquitectes Adrià Guardiet (ETSAB 2010) i Sandra Torres (ETSAB 2009, Màster en Rehabilitació 2012), dedicat principalment al desenvolupament de projectes d’edificació i espai públic. 

Ens interessa una arquitectura sistemàtica, eficient, al servei de les persones, concebuda des d’una aproximació trans-escalar, no especialitzada, que abasta des de projectes d’escala territorial per a l’Administració Pública fins a petites reformes per a clients privats. 

Entenem l’arquitectura com un espai transversal on pràctica, investigació i docència coexisteixen i es realimenten. Per aquest motiu, els membres de l’estudi alternem l’exercici professional amb la publicació en plataformes especialitzades i la col·laboració en tasques docents. 

08014 ha estat reconegut en diferents certàmens d’arquitectura d’àmbit local i internacional -finalistes Premis FAD 2020, seleccionats XV BEAU, premiats Premis AJAC XI, seleccionats Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, seleccionats Biennal Arquia Próxima V i VI, 1er premi Europan 12, 2on premi Europan 13, premiats 8a Mostra d’Arquitectura Catalana, Premi Ciutat de Terrassa a la Millora del Paisatge Urbà, entre d’altres- i la seva obra ha estat àmpliament difosa en diferents formats. 

Carrer Callao 10 2on 1a. 08014. Barcelona   |   Fray Luis de León 2. 07800. Eivissa
estudi@estudi08014.com